Politica de retur

În conformitate cu dispoziţiile art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014 , "Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. Pentru a vizualiza documentul de lege complet vizitati site-ul ANPC la adresa https://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris prin formularul de retur sau prin orice altă declaraţie neechivocă în care va exprimati decizia de retragere din contract. Produsul se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorat si fără semne de uzură, la adresa comunicată de noi, după completarea formularului de retur.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Acesta poate opta pentru orice firma de curierat dorește pentru livrarea coletului, exclus Poşta Română.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către SC USHOP International SRL doar în situația în care produsul livrat este defect sau primiți un alt produs decât cel comandat de dumneavoastră.

Rambursarea contravalorii comenzii se va face în termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului retur cu condiția ca produsul/produsele sa fie primite în aceeași stare în care au fost livrate de către noi.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteţi contacta pe email la adresa hello@brandsmania.ro  sau la numărul de telefon 0774.65.3038.

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?

pe această pagină