Returnarea produselor

Clientul are dreptul să solicite returnarea produsului, fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS PRIN FORMULARUL DE MAI JOS

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara completarea formularului in prealabil. Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura, la adresa comunicata de noi, dupa completarea formularului de retur.

Produsele se returneaza in ambalajul original - cutiile sau pungile in care au fost ambalate produsele pe care le-ati achizitionat.
Pentru ambalarea necorespunzatoare (cutiile sau pungile date cu scotch, scrise sau deteriorate) se percepe o taxa de 20RON.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, acesta poate opta pentru orice firma de curierat doreste pentru expedierea pachetului.

Rambursarea contravalorii produsului si a transportului achitat la primirea acestuia se va face in termen de 14 zile de la primirea coletului retur.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteti contacta pe email la adresa hello@brandsmania.ro sau la numarul de telefon (004) 0774 65 30 38

Alegeti una din variantele de mai jos
RETUR
SCHIMB
Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Politica de retur

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?